Tražilica
          
ON-LINE rezervacija hotela
Po kriterijima mali hotel Po karti
IZBOR DESTINACIJE
mali hotel
IZBOR HOTELA
mali hotel
DODATNI PODACI
mali hotel
moje rezervacije
posebne ponude

izvan sezone

Posebne ponude, akcijske cijene i paket aranžmani malih i obiteljskih hotela u predsezoni.
tečajna lista
Valuta Jedin. Vrijednost
EUR17,557787
USD17,168536
GBP18,815802
CHF17,035735
Konverter:
 = 
 
vremenska prognoza
Izvor: DHMZ

Incentive & team building | Hotel Villa Neretva - Metković

obiteljski hotel
Za V.I.P. grupe organiziramo incentive programe koji uključuju foto safari, bogati objed u Neretvanskoj kući, mogućnost organiziranja različitih predavanja , seminara i drugog, te angažiranje glazbenih, kazališnih i ostalih umjetnika s bogatim repertoarom djela, a sve to prema željama naših gostiju.

INCENTIVE & TEAM BUILDING PROGRAMI


Team building programe organiziramo u samom srcu prirode i oni uključuju različite vidove rekreacije korištenjem autohtonih ili modernih sredstava. U team building program možemo uvrstiti potezanje konopa, natjecanje kamena s ramena, vožnja biciklima, utrka u vrećama i još puno toga.
Hotel-restoran Villa Neretva za vas može organizirati korporacijski maraton lađa (za male i velike tvrtke).

MARATON LAĐA


Organizirali bismo na svakoj lađi kormilara i bubnjara, jer svaka lađa treba imati 10 veslača - članova posade, kormilara, zastavu lađe i broj. Odredili bismo dužinu maratona, te na kraju proglašenje pobjednika, ručak ili večeru prema Vašim željama. Isto tako možemo osmisliti natjecanja raznih korporacija u turističko - sportskom nadmetanju kao na primjer utrku autohtonim neretvanskim plovilima – trupicama.

U hotel – restaurantu Villa Neretva pronađite idealnu bazu za kajakaške pripreme: kvalitetan smještaj, posebna prehrana za sportaše, blizina rijeke Neretve, kao i siguran smještaj opreme - kajaka u našoj podzemnoj garaži. Osim redovnih izleta - dnevnih i poludnevnih, školskih ekskurzija, foto safarija, programa Škola u prirodi, cvjetanja mandarina te berbe mandarina našim gostima nudimo bogat izbor transfera (ručkovi, večere i zakuske do 400 mjesta). Također u našoj ponudi imamo sindikalne izlete, team building i incentive programe, kao i catering, uz muzičku pratnju DUO, TRIO NERETVA ili band, a sve prema Vašim željama. Školama nudimo atraktivne izlete u sklopu našeg novog programa nazvanog Škola u prirodi. Sat zemljopisa, povijesti, biologije, ekologije... i sve to na lađi (tradicionalnom neretvanskom plovilu).

ŠKOLA U PRIRODI

Program se sastoji od dolaska u Neretvu i ukrcaja u neretvanske lađe od kojih su  neke stare  i preko 100 godina, potom vožnja uz opojni miris Neretve i mandarina. Iz  močvare kreket žaba i pijev ptica podarit će  te Vam  nezaboravnu osebujnost i vratiti vjeru  u ljepotu i užitak življenja. Vožnja kroz kanale i rukavce uz razgledavanje bogate flore i faune neretvanske močvare, jedine delte Hrvatske.  Po završetku safarija dolazak do stare Neretvanske kuće koja je stara preko 90 godina i ista je preuređena u ugostiteljsko turističke svrhe gdje bi učenicima dočarali ”ŽIVOT NERETVANSKOG TEŽAKA” u srcu močvare, na domak jezeru Kuti.
 


REZERVIRAJTE SMJEŠTAJ U HOTEL-RESTORANU VILLA NERETVA

Share
OMH B2B
 CONTACT US
+385 (0)21 317 880
Hotels

Prijavite se newsletter
 

  Follow Me on Pinterest

   Subscribe to me on YouTube

javite nam se
informacije
pridružene članice


Generalni sponzori