Tražilica
          
ON-LINE rezervacija hotela
Po kriterijima obiteljski hotel Po karti
IZBOR DESTINACIJE
obiteljski hotel
IZBOR HOTELA
obiteljski hotel
DODATNI PODACI
obiteljski hotel
moje rezervacije
posebne ponude

izvan sezone

Posebne ponude, akcijske cijene i paket aranžmani malih i obiteljskih hotela u predsezoni.
tečajna lista
Valuta Jedin. Vrijednost
EUR17,557787
USD17,168536
GBP18,815802
CHF17,035735
Konverter:
 = 
 
vremenska prognoza
Izvor: DHMZ

Foto Safari | Hotel Villa Neretva - Metković

obiteljski hotel
Svim gostima hotel-restauranta Villa Neretva nudimo nezaboravan doživljaj – foto safari dolinom rijeke Neretve. Izlet rukavcima i kanalima rijeke Neretve je istinski praznik za Vaše oči i duh. Provezite se u lađi, tradicionalnom Neretvanskom plovilu kroz stotine kanala i zavirite u netaknuto srce neretvanske močvare.

FOTO SAFARI DOLINOM NERETVE

 

Pronađite mjesta kojima su nekada plovili Iliri, Grci, Rimljani, a neretvanski gusari započinjali napade na neprijateljske galije. Upoznati ćete draži jedne od posljednjih močvara na europskom tlu, njezinu floru i faunu, raznovrsnost ptica i tradicionalni način življenja. Na izlazu iz jezera Kuti nalazi se dodatni sadržaj naše ponude – Neretvanska kuća do koje se može doći samo vodenim putem. Tijekom ljeta gosti mogu pronaći osvježenje u jezeru Kuti. Tu ćete izvan civilizacijske vreve doživjeti trenutke koje su itekako poznavali naši stari Neretvani koji su itekako znali iskoristiti sve prirodne blagodati kojima su bili okruženi. Gurmani i ljubitelji zdrave hrane, uživat će u tradicionalnim neretvanskim specijalitetima ili jelima iz bogate ponude mesnih i ribljih specijaliteta, sve prema Vašim željama, kao i uz vrhunska vina dalmatinskog podneblja. Degustiranje neretvanskih specijaliteta pripremljenih na tradicionalni način u izvornom ambijentu, nezaboravan je doživljaj koji zauvijek ostaje urezan u srce svakog gosta.

Zlatna dolina i hrvatska Kalifornija su česti nazivi za dolinu Neretve zbog njezine iznimno bogate zemlje i zlatnožutih plodova mandarina na nepreglednim plantažama. U listopadu i studenome organiziramo jedinstvenu turističku manifestaciju – berbu mandarina.

BERBA MANDARINA


Program se sastoji od dolaska na plantažu mandarina uz dobrodošlicu domaće loze i suhih smokava, berbe mandarina te odlaska na “FOTO SAFARI”. Tijekom berbe svatko za sebe bere mandarine uz muzičku pratnju koja vas prati tijekom cijelog boravka u Neretvi. Po završetku berbe goste odvozimo na safari, što je vožnja u neretvanskim lađama starima i preko 100 godina, uz razgledavanje bogate flore i faune kroz rukavce i kanale neretvanske močvare, jedine delte Hrvatske. Po završetku “FOTO SAFARI” priređujemo ručak u hotelskom restoranu ili na plantaži uz muzičku pratnju zabavu i ples.REZERVIRAJTE SMJEŠTAJ U HOTEL-RESTORANU VILLA NERETVA
Share
OMH B2B
 CONTACT US
+385 (0)21 317 880
Hotels

Prijavite se newsletter
 

  Follow Me on Pinterest

   Subscribe to me on YouTube

javite nam se
informacije
pridružene članice


Generalni sponzori